Raadpleeg nu onze training kalender

Verkoop retail

Onderin geven we jullie alvast mee welke uitdagingen we bij onze klanten oplossen.
Om te weten hoe goed we daadwerkelijk zijn nodigen we je uit op onze open workshops om al eens te proeven van ons aanbod.

Verkoop optimaliseren

verkoop optimaliseren

Klanten op een efficiënte en professionele manier helpen, dat leer je met de juiste bouwstenen. Waar verkopers een gemeenschappelijke taal spreken en meer inzicht krijgen in het aankoopproces van klanten, gaat verkoop exponentieel de hoogte in. Dit kan ook op jouw bedrijf gebeuren. Bizlaunch biedt een kwalitatieve opleiding speciaal voor de retailsector om je gemiddelde ticketwaarde, salesvolumes, convertiepercentage en klantentevredenheid snel te doen groeien. De opleiding is gepersonaliseerd en houdt rekening met jouw producten, diensten en medewerkers. Na enkele dagen opleiding plus opvolging en ondersteuning van Bizlaunch al zal je verkoopspercentage gegarandeerd de hoogte in gaan!

Een vraag stellen Meer weten

Opleiding storemanager

opleiding storemanager

Achter een succesvolle retailorganisatie staat een ambitieuze storemanager. Die speelt de belangrijkste rol samen met eventuele regionale managers. Hun inzet heeft rechtstreeks effect op de conversie- en verkoopresultaten, de productiviteit, personeelsrotatie en klantentevredenheid van een afdeling. Een degelijk opgeleide storemanager kan dus een heel groot verschil maken voor een zaak. Bizlaunch biedt speciaal voor (toekomstige) storemanagers gebaseerd op gevestigde principes binnen de marketing en jaren ervaring in een retailomgeving. Je leert medewerkers enthousiast maken en houden en professioneel omgaan met klanten en hun noden. Er wordt aandacht besteed aan je leiderschapskwaliteiten en verantwoordelijkheden waardoor je blijvend meer plezier en succes uit je werk haalt!

Een vraag stellen Meer weten

Sales Merchandising

sales merchandising

Je verkoopgesprekken optimaliseren om nieuwe producten en promoties gemakkelijker aan te brengen bij klanten met meer succes? Daar kan een opleiding sales merchandising bij helpen. Dit heeft niet alleen impact op je verkoopcijfers maar ook op de hoeveelheid waardevolle feedback over producten die je krijgt van klanten. Bizlaunch biedt als salesexpert een kwalitatieve opleiding met oog voor productanalyse en de selectie van rendabele doelgroepen en communicatiemiddelen specifiek voor jouw bedrijfsdoelstellingen. Je leert unieke noden van klanten verbinden aan de waarden en voordelen van je producten. De tijdloze voordelen van een dergelijke opleiding voor jouw zaak zijn ontelbaar en permanent.

Een vraag stellen Meer weten

Bedrijfscultuur retail

bedrijfscultuur retail

Net als alle mechanismen moet de dagelijkse werking en organisatie van jouw winkelnetwerk regelmatig eens onder de loep worden genomen. Met de juiste opvolging en updates blijven je bedrijfswerkzaamheden altijd gesmeerd lopen en is er altijd ruimte voor verbetering en groei. Een sterke bedrijfscultuur is de kern van elke succesvolle retailorganisatie. Die zorgt ervoor dat alle medewerkers bereid blijven om het beste van zichzelf te geven. Met de juiste motivaties worden ze ambassadeurs die net zo begaan zijn met de resultaten van jouw projecten als jijzelf. Bizlaunch biedt je de professionele ondersteuning die je nodig hebt om de drijvende kracht achter je organisatie nog meer te optimaliseren, onder andere door vlotte communicatie en efficiënte tijdsbesteding.

Een vraag stellen Meer weten

Het dagelijks management van een winkelpunt vraagt om een flinke dosis inzet en engagement en een aantal specifieke vaardigheden waarover niet iedereen in dezelfde mate beschikt. Zeker in een tijd waarin internetverkoop een dominante rol speelt en mensen op zoek zijn naar efficiëntie en professionaliteit in hun winkelervaring, kan een degelijke opleiding alle verschil maken! Verkoop is vandaag de dag meer dan ooit klantgericht en ook sectorgebonden. Coaching die op maat van de retailsector wordt aangeboden is dus een hele meerwaarde voor je bedrijf. Bizlaunch erkent dat een shopmanager (samen met eventueel de regionale managers) de belangrijkste schakel is in een retailorganisatie. Hun mindset is bijna recht evenredig aan de neergezette resultaten van een store.

Om te vermijden dat klanten niet efficiënt worden geholpen en bijgevolg afzien van een verkoop, leert Bizlaunch verkopers een gemeenschappelijke taal spreken. Inzicht in het aankoopproces van een prospect is een van de sleutels tot het optimaliseren van je verkoop. Nieuwe producten optimaal commercialiseren en positioneren, je juiste woorden vinden om klanten aan te zetten tot kopen, met de juiste inzichten en begeleiding heb je een stevige en blijvende basis om voortdurend te bouwen aan een succesvol retailbeleid.

Daarom gaan we bij Bizlaunch kijken naar de dingen die jouw bedrijf doen draaien en de pluspunten van je dagelijkse winkelwerking. Met de juiste tips werken we samen met jou aan een cultuur van performantie met ruimte voor voortdurende groei en verbetering.