Raadpleeg nu onze training kalender

Sales Training & Coaching

Beeld je eens in dat je een training zou organiseren waarover je medewerkers enthousiast zijn en waarvan je de resultaten precies kunt meten op lange termijn. Klinkt dat goed? BizLaunch heeft een uitgebreid gamma aan sales training- & coachingtrajecten voor de volgende uitdagingen:

  • meer leads generen aan de hand van gerichte prospectie
  • taalgebruik afstemmen op nieuwe klanten
  • minder offertes maken met een hoger succespercentage
  • meer verkopen bij bestaande klanten
  • oplossingen verkopen in plaats van producten
  • commerciële vaardigheden ontwikkelen bij medewerkers van de klantendienst

Sales training voor verkopers en niet-verkopers

sales training & coachingEen bedrijf waarin alle medewerkers een sales mindset hebben, kent doorgaans een veel sterkere groei dan een bedrijf waarin iedere werknemer krampachtig bij zijn eigen leest blijft. Bizlaunch biedt je een degelijke sales training die iedereen die aan jouw project meewerkt een basisinzicht geeft in sales en de rol die hun eigen functie daarin kan spelen.

Het is belangrijk dat elke werknemer – van een manager tot een poetshulp – een duidelijk beeld heeft van de basisdoelstellingen van je bedrijf. Uiteindelijk kunnen alle functies uitgevoerd worden vanuit eenzelfde gemeenschappelijk uitgangspunt.

Bovendien leren werknemers met een verkoopfunctie hun tijd beter indelen en nog efficiëntere marketing voeren via gerichte prospectie. Ze leren hun taalgebruik afstemmen op hun prospecten, hun offertes en dus hun verkoop optimaliseren voor een hoger verkooppercentage. Ze worden erop attent gemaakt dat een bestaande klant minstens even waardevol is als een nieuwe klant. Luisteren naar de klant met zijn specifieke noden, problemen en verwachtingen kan aanzet geven tot het ontwikkelen van nieuwe verkoopbare oplossingen.

Gedreven medewerkers met inzicht in hoe een product of dienst de levenskwaliteit van de klant kan opwaarderen, zorgen gegarandeerd voor meer tevreden klanten. Een kwalitatieve sales training van Bizlaunch kan jouw klantendienst de nodige commerciële vaardigheden bijbrengen om jouw omzet sneller te doen stijgen. En wat het effect van deze training is op jouw verkoop en klantentevredenheid? Daar krijg je een duidelijk en meetbaar overzicht van!

Bizlaunch kan jou ook helpen met bijkomende lead generation. Wil je een kwalitatief adressenbestand samenstellen? Ook dan kunnen wij je gericht begeleiden. Wij bieden verschillende services voor B2B, retail en immo. Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie.

Wij zijn sociaal

Alle rechten voorbehouden © 2015 BizLaunch