Raadpleeg nu onze training kalender

Lead Generation

Klaagt jouw salesafdeling dat ze te weinig leads krijgt van je marketingafdeling of leads van slechte kwaliteit? En klaagt je marketingafdeling over de slechte opvolging en te weinig gestructureerde feedback van jouw salesdepartement?

Bizlaunch helpt sales & marketing voor eens en voor altijd de strijdbijl begraven door beide departementen een handje te helpen met:

  • het selecteren van de meest rendabele kanalen voor lead generation
  • het opstellen van een gemeenschappelijke lead definitie
  • het versturen van de juiste boodschappen om kwalitatieve leads te genereren
  • het maken van prognoses voor lead generation acties
  • het onderhouden van relaties met bestaande prospecten

Lead generation: veel meer dan wat random contacten

lead generationVeel bedrijven verzamelen in het wilde weg contactgegevens en zijn dan verbaasd over het lage responspercentage van hun marketingcampagnes. Dat komt omdat ze vaak geen concrete afspraken hebben gemaakt omtrent de eigenschappen van een kwalitatieve lead. Lead generation is veel meer dan het verzamelen van prospecten en dat zal Bizlaunch je laten zien met concrete resultaten. Bizlaunch zal samen met jou afstellen welke soorten leads het best de groei van jouw bedrijf kunnen garanderen. Daarna gaan we op zoek naar de meest rendabele kanalen voor je eigen niche. Hierbij wordt rekening gehouden met de unieke kwaliteiten van jouw producten en/of diensten.

Bizlaunch verzorgt ook de praktische kant van lead generation. We ontwikkelen voor jou de meest geschikte boodschappen voor de gekozen kanalen. De verstuurde boodschappen worden helemaal afgestemd op je doelpubliek en indien nodig bijgesteld voor elke specifieke campagne. Bizlaunch levert je waardevolle prognoses voor al jouw marketingactiviteiten en verkoopacties, zodat je nooit voor nare verrassingen komt te staan. Bovendien onderhouden wij voor jou alle relaties met bestaande klanten en prospecten. Zo wordt steeds de deur opengehouden naar een nieuwe verkoop.

Met de hulp van de expertise van Bizlaunch zullen jouw afdelingen marketing & sales beter presteren dan ooit tevoren. De nieuwe cijfers zullen hen motiveren om dag in dag uit die extra mijl te gaan voor nog betere resultaten. Bovendien kun je hen extra ondersteunen met onze sales training. Ook een adressenbestand samenstellen hoef je niet langer zonder begeleiding te doen. Ben je nieuwsgierig naar onze andere diensten? Neem dan vandaag nog contact op met ons.

Wij zijn sociaal

Alle rechten voorbehouden © 2015 BizLaunch