Raadpleeg nu onze training kalender

B2B Verkoop

Onderin geven we jullie alvast mee welke uitdagingen we bij onze klanten oplossen.
Om te weten hoe goed we daadwerkelijk zijn nodigen we je uit op onze open workshops om al eens te proeven van ons aanbod.

Sales Training & Coaching

Klantgericht verkopen

Bizlaunch biedt sales training en coaching die zorgt voor beteren commerciële vaardigheden binnen je salesteam, meer leads en verkoop met minder offertes. Met hun nieuwe mindset gaan ze leren denken in oplossingen in plaats van producten en hun aandacht leren verdelen tussen nieuwe en bestaande klanten. De klantentevredenheid zal de hoogte in gaan samen met het algehele succespercentage van je hele bedrijf. De resultaten van deze boeiende B2B-opleiding zijn transparant en meetbaar. Je verkoopsteam komt niet alleen opgeladen en enthousiast terug van deze opleiding maar met blijvende bouwstenen en een vernieuwde attitude voor permanent betere verkoopsresultaten.

Een vraag stellen Meer weten

Lead Generation

lead generation

Te weinig leads krijgen of leads van slechte kwaliteit is nefast voor je prospectie. Daarbij moeten verworven leads ook zorgvuldig worden gestructureerd en opgevolgd. Bizlaunch helpt je de meest rendabele kanalen uitzoeken op basis van een deskundig en doordacht samengestelde lead definitie. Ook met het maken van prognoses en de eigenlijke boodschappen opstellen en versturen, kan Bizlaunch je helpen. Wij bieden hulp en ondersteuning bij het onderhouden van bestaande klanten, professionele evaluatie van je prospectieve acties en concrete resultaten.

Een vraag stellen Meer weten

Adressenbestand samenstellen

adressenbestand samenstellen

Een kwalitatieve marketingdatabank is een must voor elk bedrijf. Een Excelbestand met al je klantengegevens is echt niet voldoende. Bovendien moet je over de juiste kwaliteiten beschikken om een dergelijke databank samen te stellen. Je moet de juiste bronnen selecteren, je files goed segmenteren en updaten en je mag je doelgroepen niet uit het oog verliezen. Bizlaunch helpt je op een professionele manier een databank opbouwen die onbetaalbaar zal worden voor je bedrijf. Foutieve, onbruikbare of verouderde adressen worden meteen verwijderd en nieuwe worden zorgvuldig toegevoegd. Jouw unieke campagnes in combinatie met een kwaliteitsvol adressenbestand? Dat zorgt alleen maar voor meer rendement!

Een vraag stellen Meer weten

Een van de specialisaties van Bizlaunch is B2B verkoop. Bedrijven die zich richten op B2B of business-to-business hebben nood aan een specifieke verkoopsaanpak die toch heel wat verschilt van traditionele consumentenverkoop. Het gaat dan niet enkel over ondernemingen die uitsluitend producten en diensten leveren aan andere bedrijven. Er zijn ook wel wat retailers die hoofdzakelijk B2B-verkoop doen en vennootschappen die naast het helpen van consumenten ook aandacht besteden aan zakelijke dienstverlening. Elke business die op een of andere manier verbonden is aan of afhankelijk is van andere ondernemingen heeft dus baat bij een degelijke salesopleiding. De B2B-opleidingen van Bizlaunch zijn gericht, praktisch en leveren meetbare resultaten.

Bij Bizlaunch halen we enorm veel voldoening uit het trainen van heel teams, die we zien groeien in hun omgang en taalgebruik naar klanten toe en hun commerciële vaardigheden. Met de nodige coaching en tips brengen we elke verkoper naar blijvend succesvolle prospectie. En dat is goed voor het zelfvertrouwen van heel je team en het rendement van heel je bedrijf!

Je leert ook nog een boel andere praktische zaken via Bizlaunch. Naast onze sales training & coaching hebben we ook een gespecialiseerde opleiding lead generation. Hierin kom je alles te weten over de meest rendabele kanalen voor lead generation maar ook over het opstellen van krachtige doelstellingen en het maken van prognoses. Je krijgt ook waardevol advies omtrent het versturen van de juiste boodschappen en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Daarbij is het uitbouwen van een eigen marketingdatabank van essentieel belang. Ook daar kan Bizlaunch je bij helpen, met een opleiding specifiek gericht op dat prospectie-element. Je leert waardevolle bronnen selecteren, de juiste doelgroep kiezen en daarop inspelen en het responspercentage van je campagnes verhogen.

Bij Bizlaunch krijg je kwalitatieve coachings en trainingen met transparante, meetbare en blijvende resultaten. Dat merk je snel aan de gedrevenheid van je verkoopteam en aan het rendement van je zaak!