Een van de specialisaties van Bizlaunch is B2B verkoop. Bedrijven die zich richten op B2B of business-to-business hebben nood aan een specifieke verkoopsaanpak die toch heel wat verschilt van traditionele consumentenverkoop. Het gaat dan niet enkel over ondernemingen die uitsluitend producten en diensten leveren aan andere bedrijven. Er zijn ook wel wat retailers die hoofdzakelijk B2B-verkoop doen en vennootschappen die naast het helpen van consumenten ook aandacht besteden aan zakelijke dienstverlening. Elke business die op een of andere manier verbonden is aan of afhankelijk is van andere ondernemingen heeft dus baat bij een degelijke salesopleiding. De B2B-opleidingen van Bizlaunch zijn gericht, praktisch en leveren meetbare resultaten.

Bij Bizlaunch halen we enorm veel voldoening uit het trainen van heel teams, die we zien groeien in hun omgang en taalgebruik naar klanten toe en hun commerciële vaardigheden. Met de nodige coaching en tips brengen we elke verkoper naar blijvend succesvolle prospectie. En dat is goed voor het zelfvertrouwen van heel je team en het rendement van heel je bedrijf!

Je leert ook nog een boel andere praktische zaken via Bizlaunch. Naast onze sales training & coaching hebben we ook een gespecialiseerde opleiding lead generation. Hierin kom je alles te weten over de meest rendabele kanalen voor lead generation maar ook over het opstellen van krachtige doelstellingen en het maken van prognoses. Je krijgt ook waardevol advies omtrent het versturen van de juiste boodschappen en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Daarbij is het uitbouwen van een eigen marketingdatabank van essentieel belang. Ook daar kan Bizlaunch je bij helpen, met een opleiding specifiek gericht op dat prospectie-element. Je leert waardevolle bronnen selecteren, de juiste doelgroep kiezen en daarop inspelen en het responspercentage van je campagnes verhogen.

Bij Bizlaunch krijg je kwalitatieve coachings en trainingen met transparante, meetbare en blijvende resultaten. Dat merk je snel aan de gedrevenheid van je verkoopteam en aan het rendement van je zaak!