Raadpleeg nu onze training kalender

Verkoop immo

Onderin geven we jullie alvast mee welke uitdagingen we bij onze klanten oplossen.
Om te weten hoe goed we daadwerkelijk zijn nodigen we je uit op onze open workshops om al eens te proeven van ons aanbod.

Verkoopopleiding vastgoedmakelaar

Verkoopopleiding vastgoedmakelaar

In onze verkoopopleiding vastgoedmakelaar maakt Bizlaunch je bewust van de heuse evolutie in klantengedrag van de laatste decennia. Als deskundig verkoper kun je gebruik maken van die kennis om te vermijden dat klanten na een tijdrovend proces afhaken. Bizlaunch leert je helder communiceren en de juiste vragen stellen zodat je ten allen tijde zelf de teugels van je verkoopproces in handen houdt. Je leert klanten efficiënt helpen door te luisteren naar hun visie en verwachtingen en correcte informatie verschaffen bovenop de kennis die je prospect zelf al heeft opgedaan via internet. Dit concreet en praktisch opleidingstraject leert je om opportuniteiten te herkennen en te grijpen tot genoegen van heel je organisatie.

Een vraag stellen Meer weten

Leadgeneratie immo

leadgeneratie immo

Kwalitatieve leads vinden is essentieel maar een hele onderneming. Vaak zijn ze van slechte kwaliteit of worden ze niet goed opgevolgd waardoor hun waarde achteruit gaat. Met de hulp van Bizlaunch creëer je een gunstige cultuur en een nieuwe attitude bij je verkoopteam ten aanzien van bestaande en nieuwe leads. Hierdoor zullen leads beter worden opgevolgd en zal je team zijn voorgestelde verkoopdoelen bereiken. Met concrete tips en strategieën leer je dankzij Bizlaunch de juiste niches selecteren en de meest rendabele kanalen gebruiken. Je leert gevatte en deskundige marketingboodschappen uitsturen die hun doel zelden missen. Met Bizlaunch als partner zal je expertise snel groeien samen met je immobedrijf.

Een vraag stellen Meer weten

Sales Management immo

sales management immo

Maak kennis met ‘de nieuwe klant’: geïnformeerd, betrokken en assertief. Bizlaunch helpt je met modern sales management inspelen op deze mentaliteitsverandering om je verkoopcijfers te doen stijgen. Onze opleiding sales management is specifiek gericht op de immosector en helpt je om je onderneming naar het volgende level te tillen. Maak je afdeling minder afhankelijk van een select groepje topverkopers en laat je zelf onderdompelen in deze nieuwe kennis. Zo krijg je zelf meer grip op de slaagkansen van je dossiers en kun je die beter inschatten. Uit werkbare verkoopstrategieën vloeien concrete en uitvoerbare actieplannen die je zelf steeds kunt optimaliseren op basis van de nieuwste trends en technieken. Met deze kennis coach je je team snel naar hogere prestaties.

Een vraag stellen Meer weten

Bedrijfscultuur immo

bedrijfscultuur immo

Bizlaunch werkt met jou aan de algehele attitude en bedrijfscultuur van jouw immobedrijf. Dit heeft een blijvende impact op je succesrate in tegenstelling tot andere opleidingen, die vaak een momentopname zijn of een tijdelijke injectie van enthousiasme, die meestal snel weer uitdooft. Veel meer wenselijk is een permanente gedragsverandering of wijziging van mentaliteit in heel je organisatie. Bizlaunch zet zich in om de verworven kennis en ervaring bij je medewerkers te verankeren met een positieve en proactieve groepsgeest als gevolg. Met de juiste houding zal je team veel meer deals verzilveren en beter samenwerken. Bizlaunch is het antwoord op je vraag naar een gunstig, resultaatgedreven en klantgericht verkoopklimaat met enthousiaste en betrokken werkkrachten.

Een vraag stellen Meer weten

Klantgericht verkopen immo

Klantgericht verkopen

Bizlaunch maakt je bewust voor de valkuilen van ‘de nieuwe klant’, die beter geïnformeerd, mondiger, kritischer, veeleisender, ongeduldiger en assertiever is dan vroeger. Veel verkopers verliezen bij dergelijke klanten hun grip op en controle over het verkoopproces. Met de juiste afsluittechnieken kun je nochtans perfect inspelen op het beslissingsproces van de klant en je macht over de verkooponderhandelingen terugwinnen. Bizlaunch speelt een grote rol in dit bewustmakingsproces, dat een belangrijk element kan zijn in het verhaal van jouw onderneming. Wij leren je omgaan met de houding van de klant en deze gebruiken om vertrouwen en goodwill te creëren. Met heldere communicatie en duidelijke afspraken vormt zelfd die nieuwe klant geen enkele uitdaging meer voor jouw salesteam.

Een vraag stellen Meer weten

De Vlaming heeft misschien al decennia lang dezelfde baksteen in zijn maag, maar zoals de prijzen van de huizenmarkt fluctueren, zo is ook de aanpak van vastgoedklanten onderhevig aan heel wat verandering. Daar is een verkoopteam in de immosector zich vaak wel van bewust maar hoe dit zich vertaalt in een concreet actieplan, dat kan Bizlaunch je vertellen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze opleiding verkoop immo alle ingrediënten heeft om je makelaars en projectontwikkelaars wegwijs te maken in de specifieke aanpak en uitdagingen die verkoop in deze rijke en boeiende sector met zich meebrengt.

De immosector is zo veranderlijk dat het niet verbazingwekkend is dat ook veel potentiële klanten komen en gaan. Een stabiel klantenbestand opbouwen vraag alvast om kwalitatieve leads. Dat is een van de dingen waar Bizlaunch je mee kan helpen. Wie op een efficiënte manier hoogwaardige leads kan verzamelen en productief blijft opvolgen, heeft een streepje voor in het immolandschap, waar heel wat concurrentie heerst. Bij Bizlaunch leer je op een competente manier nieuwe klanten aantrekken, bijvoorbeeld door details achterwege te laten tot de post-prospectiefase. Dit vermijdt het typische scenario van kritische klanten die afknappen op je verkooppraatje. Een gezonde attitude en awareness kan je helpen om goed in te spelen op deze ‘nieuwe klant’.

Modern verkoopmanagement bereidt je voor op dit soort veeleisende en assertieve klanten. De rijkdom van het eindeloos kluwen aan informatie dat het internet heet, stelt klanten niet enkel vooraf op de hoogte van procedures maar misleidt hen ook vaak. Ze zullen minder gemakkelijk een beroep doen op jouw expertise en er gemakkelijk hun eigen visie op nahouden, hoe ongegrond die ook is. Bizlaunch geeft je waardevolle tips mee om hiermee om te gaan en biedt tijdloze coaching die verder gaat dan een tijdelijke injectie van enthousiasme. Een permanente gedragsverandering bij je salesteam geeft gegarandeerd een grotere slaagkans en forecast van dossiers. Meer deals zorgen dan weer voor grotere commissies en een hoger rendement voor het bedrijf.

Met een degelijke opleiding als ondersteuning kunnen verkoopteams boven de middelmaat uitstijgen en meer grip krijgen op het beslissingsproces van de klant met de juiste afsluittechnieken. Zo krijgen ze terug de bovenhand in hun verkoopgesprekken en kunnen ze prospecten efficiënter helpen. Dit maakt je immobusiness niet alleen rendabeler maar ook onafhankelijker van enkele topverkopers.