Raadpleeg nu onze training kalender

Adressenbestand samenstellen

Marketing zonder kwalitatieve databank is als een café zonder bier. Een kwalitatief adressenbestand samenstellen is een van de eerste stappen die een marketingafdeling moet zetten. Maar er komt veel meer bij kijken dan uw bestaande en nieuwe contactgegevens zorgvuldig bewaren in een database.

BizLaunch begeleidt bedrijven met het uitbouwen van hun eigen marketing databank. We helpen je specifiek bij het aangaan van de volgende uitdagingen:

  • de juiste bronnen selecteren voor het opstellen van uw marketing databank
  • segmenteren zodat je marketingacties het hoogst mogelijke responspercentage hebben
  • steeds beschikken over een complete up-to-date databank van je doelgroep

Een kwalitatief adressenbestand voor succesvolle marketing

adressenbestand samenstellenDe kwaliteit van uw databank staat vaak recht evenredig met de succesrate van uw marketingcampagnes. Een sterke campagne gericht aan de verkeerde doelgroep met verouderde adressen kan zo toch nog steeds zijn doel missen. Net zoals een zwakkere campagne met een degelijk en up-to-date adressenbestand regelmatig toch in staat is een aantal deals af te sluiten. Beeld je dan eens in wat een uitstekende campagne in combinatie met een kwalitatief adressenbestand je kan opleveren!

Bizlaunch helpt je om je marketingacties zorgvuldig te segmenteren voor de beste resultaten. Een databank per doelgroep is een onmisbaar hulpmiddel bij gerichte marketing. Wij zorgen ervoor dat jouw databanken steeds actueel zijn en dat onbruikbare of verouderde adressen meteen worden verwijderd. Bovendien is het belangrijk dat je databank blijft groeien. Met professionele lead generation kan Bizlaunch je ook daarbij hulp bieden. Zo kunnen jouw marketing & sales team zich focussen op het organiseren van de campagnes en het afsluiten van de verkoopsovereenkomsten. Wanneer er regelmatig waardevolle prospecten bijkomen, groeit ook jouw poel aan trouwe klanten. En ook deze maken een belangrijk deel uit van uw verkoopsstrategie.

Bizlaunch begeleidt je personeel ook met efficiënte sales trainingen. Zo krijgen al jouw medewerkers een marketingbewustzijn dat hen zal helpen bij het optimaal uitoefenen van hun functie. Wens je meer informatie over onze complete dienstverlening? Dan mag je steeds contact opnemen met ons.

Wij zijn sociaal

Alle rechten voorbehouden © 2015 BizLaunch