Raadpleeg nu onze training kalender

Sales Management immo

De nieuwe klant vereist een andere aanpak op het vlak van Sales Management. Het klassieke Sales Management van enkele jaren geleden helpt makelaars & projectontwikkelaars niet meer om hun onderneming naar een hoger niveau te tillen. Tijd om over te schakelen op Modern Sales Management!

Dankzij het programma van BizLaunch krijg je verkopers veel sneller productief, blijf je hen ook na hoge commissies motiveren, word je minder afhankelijk van enkele topverkopers en verhoog je je impact op de slaagkans en forecast van dossiers.

Hoe modern sales management immo een niveau hoger kan tillen

sales management immoDe sales management opleiding van Bizlaunch confronteert je met de verschillen tussen modern sales management en het klassieke sales management. Ze helpt je inspelen om de hedendaagse wereld van immobiliën, sterk beïnvloed door de ‘nieuwe klant’. Je leert een bruikbare analyse maken en je leert een werkbare verkoopstrategie opstellen en die omzetten in concrete, uitvoerbare actieplannen. Je zet je visie om in een missie en je missie in een strategie boordevol heldere en slimme doelstellingen. Na het opvolgen van je eigen geperfectioneerde strategie kun je dan je salesprocessen verder optimaliseren. Je creëert een alertheid voor nieuwe trends en technieken en een zesde zintuig voor de beste verkoopmedewerkers. Je krijgt door deze opleiding meer inzicht in je eigen organisatie en je weet waar je deze precies kunt bijsturen om tot betere resultaten te komen. Je weet ook hoe je snel een verkoopsteam van topkwaliteit kunt opbouwen of je huidige team tot hogere prestaties kunt coachen. Je denkt ook na over motivatoren en evaluatiemethodes om je team te kunnen blijven versterken.

Een degelijke, vlotte en werkbaar sales management laat de immo business meer ruimte voor deskundigheid en hulpvaardigheid naar de klanten toe en meer tijd voor het goed opstellen en correct verwerken van documenten. Dit zal de klant een kwalitatieve samenwerkingservaring garanderen met plaats voor meer betrokkenheid en advies.

Leidinggevende makelaars zijn enorm gebaat bij deze extra kennis, die ze kunnen doorgeven aan hun uitvoerende verkopers. Het zal hen een heel andere kijk geven op hun functie en inzicht geven in de verbanden met de rest van de organisatie. Bij Bizlaunch hebben we ook een opleiding bedrijfscultuur immo die daar zeker bij kan helpen. Naast deze meer algemene verkoopsopleiding beschikken we ook over een opleiding klantgericht verkopen voor de immosector die dieper ingaat op de relaties en communicatie met de klanten. Wens je meer informatie? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Wij zijn sociaal

Alle rechten voorbehouden © 2015 BizLaunch