Raadpleeg nu onze training kalender

OVER BIZLAUNCH

Waarom klanten voor ons kiezen

Duurzaam resultaat

BizLaunch ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van hun commerciële slagkracht. Door een bewezen pragmatische benadering, het inlevingsvermogen en de expertise van onze medewerkers en hechte samenwerkingverbanden met sterke en betrouwbare partners, begeleiden wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met de kortst mogelijke doorlooptijd naar duurzame resultaatverbetering.
Methodologie

Bij traditionele verkooptrainingen ligt de focus vaak te sterk op technieken. In de praktijk blijkt dit onvoldoende om de efficiëntie van verkopers op termijn te verhogen en de prestaties van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

BizLaunch werkt vanuit een bewezen methodologie aan blijvende gedragsverandering binnen uw organisatie. Naast de efficiëntieverhoging van uw medewerkers, stroomlijnen wij ook de omgevingsfactoren in uw onderneming. In onze aanpak integreren wij alle factoren met een stuwende of remmende werking op de groei van organisaties.
Betrokkenheid

Uw onderneming is een waardeketen waarbinnen de bijdrage van elke medewerker van belang is. Verandertrajecten uittekenen mét uw medewerkers leidt tot veel betere en blijvende resultaten dan ze vóór hen te ontwikkelen.

Daarom stappen wij tijdelijk bij u aan boord. Wij ontwikkelen oplossingen die precies bij uw uitdagingen aansluiten in functie van uw doelgroep, te behandelen probleemgebieden, het verwachte resultaat en uw beschikbare tijd. Door rekening te houden met de houding van uw medewerkers ten aanzien van verandering, creëren wij een omgeving die openstaat voor maximale aanpassing. Zo bereikt u duurzame resultaatverbeteringen in de kortst mogelijke doorlooptijd.
Implementatiebegeleiding

In haar aanpak onderscheidt BizLaunch zich van adviesbureaus, door de implementatie van verandering te begeleiden tot het resultaat blijvend in uw organisatie verankerd is.

Herbots & Partners heet voortaan BizLaunch

In 2010 besluiten Herbots & Partners en BizLaunch om samen verder te gaan. BizLaunch ondersteunt, als enige in België, Sales & Marketing in het volledige traject vanook eens Lead Generation tot Closing en helpt daarmee het verkooppotentieel van bedrijven te maximaliseren. Ongeacht de nieuwe bedrijfsnaam blijft BizLaunch de kwaliteit van verkooptrainingen waarvoor Herbots & Partners bekend stond verder garanderen.

Herbots & Partners pionier in verkooptrainingen

Herbots & Partners werd opgericht in 1982 door Hugo Herbots, destijds pionier op het vlak van verkooptrainingen. Herbots & Partners trainde door de jaren meer dan 25.000 Belgische professionals in uiteenlopende sectoren, waaronder heel wat verkopers in de immobiliënsector.

Kwaliteit van trainingen Herbots & Partners blijft gewaarborgd

Ongeacht de nieuwe bedrijfsnaam en directie blijft BizLaunch de kwaliteit van verkooptrainingen waarvoor Herbots & Partners bekend stond onveranderd garanderen.

Wij trainen dagelijks verkopers om hun vaardigheden en technieken op het vlak van bijvoorbeeld diagnose, bezwaarhantering of afsluiten te versterken, net zoals Herbots & Partners dat deed. Maar daarnaast zijn we nu nog beter in staat om bedrijven te ondersteunen om tegen de laagst mogelijke kost nieuwe klanten te vinden en de omzet bij bestaande klanten te maximaliseren.

Bent u in het verleden getraind door Herbots & Partners?

Hebben Hugo Herbots of zijn team u gevormd in uw vroegere verkoopjaren en zoekt u vandaag een oplossing voor uzelf of uw medewerkers? Neem dan zeker contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden op maat van uw bedrijf!