Raadpleeg nu onze training kalender

Verkoopopleiding vastgoedmakelaar

Makelaars & projectontwikkelaars krijgen het harder te verduren dan vroeger. Geïnteresseerde klanten haken na een tijdrovend proces af, laten soms zelfs niets meer van zich horen of nemen advies van nonkel slimmerik die iedereen in het kantoor buitenspel zet.

Verkoopopleiding vastgoedmakelaar: verkoopproces in de hand houden

Verkoopopleiding vastgoedmakelaarWees voorbereid op de nieuwe klant en hou controle over de koopcyclus dankzij het trainingsprogramma van BizLaunch. Onze kwalitatieve verkoopopleiding leert je om de juiste vragen te stellen, op het juiste ogenblik plannen te bespreken, alle beslissingsnemers te bespelen, excuses weg te nemen bij de klant en de kans op een compromis te verhogen.

Als vastgoedmakelaar doe je veel meer dan alleen vastgoed aan de man brengen en klanten helpen bij het verkopen of verhuren van hun woonst. Je luistert naar de wensen van je prospecten en je probeert hen zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Je probeert dezelfde taal te spreken als de klant en hem van open en heldere communicatie voorzien. Je verstrekt dus niet alleen informatie maar je vergaart ook informatie bij de klant. Bijvoorbeeld hoe kan ik de klant helpen zijn doel te bereiken zonder te veel af te wijken van zijn visie?

Na het volgen van deze gerichte opleiding van Bizlaunch zal je een zesde zintuig hebben ontwikkeld voor opportuniteiten. De kwaliteit van je deals zal omhoog gaan en je aantallen zullen stijgen. Vanzelfsprekend is de aanpak bij het afsluiten van deals in de immosector heel verschillend van die in de retail. Daarom is deze opleiding specifiek, concreet en praktisch opgezet. Door je bewust te worden van je benaderingstechnieken en jezelf vragen te stellen, zul je groeien als makelaar.

We bieden ook een specifieke sales training voor B2B en een opleiding verkoop optimaliseren in de retailsector. Zoek je toch nog iets anders of wil je wat meer informatie? Neem dan spoedig contact op met ons.

Wij zijn sociaal

Alle rechten voorbehouden © 2015 BizLaunch