Raadpleeg nu onze training kalender

Leadgeneratie immo

Leads blijven bij makelaars en projectontwikkelaars voor een grote uitdaging zorgen. Ofwel zijn leads van slechte kwaliteit, of ze worden niet snel genoeg opgevolgd waardoor ze afkoelen. Bovendien wordt tijdens de prospectie regelmatig veel te diep ingegaan op details waarop klanten afknappen.

Werk samen met onze BizLaunch coaches en verhoog de efficiëntie van je lead generation proces. Creëer een cultuur voor het productief opvolgen van leads en verander de attitude van het verkoopteam ten aanzien van de bestaande leads.

Lead generatie immo voor hoge verkoopresultaten

leadgeneratie immoWanneer organisaties zonder structuur of plan adresgegevens gaan verzamelen, blijft het gewenste koopgedrag vaak uit. Marketingcampagnes missen hun doel door de lage kwaliteit van leads, een slechte opvolging of gebrekkige administratieve structuur. Bizlaunch toont met concrete tips en strategieën aan dat het ook anders kan. Zo is het belangrijk om heel vroeg in je lead generation proces te bepalen wat je niche is en wat de daarmee overeenstemmende meest rendabele kanalen zijn. De vastgoedsector kent veel concurrentie. Kunnen rekenen op goede leads kan alle verschil maken voor je business. Bizlaunch maakt je medewerkers alert voor de meest waardevolle eigenschappen van lead generation voor je immo business.

Praktisch gezien impliceert lead generation ook het genereren van geschikte marketingboodschappen. Naast het selecteren van de juiste kanalen behoort ook het bijstellen van deze berichten tot het takenpakket van Bizlaunch. Wij leveren waardevolle prognoses voor je acties en campagnes. Zo kun je vooraf anticiperen op eventuele problemen of inefficiënties. Het professioneel onderhouden van je prospectiegegevens en bestaande klantenrelaties is een onmisbare leidraad naar toekomstige deals. Bizlaunch beschikt over de expertise om dit voor jou te organiseren. Zo blijft er meer energie over voor de andere aspecten van je professionele dienstverlening.

Met behulp van de opleiding lead generation immo zul je blijvende en kwalitatieve leads aantrekken en leren om die optimaal in te zetten. Dit zal je verkoopscijfers en de motivatie van je sales team exponentieel de hoogte in doen gaan. Bovendien kun je hen nog een duwtje in de rug geven met onze verkoopopleiding vastgoedmakelaar, sales management of klantgericht verkopen. Ontvang je graag wat meer informatie over onze andere diensten? Neem dan tijdig contact op met ons.

Wij zijn sociaal

Alle rechten voorbehouden © 2015 BizLaunch