Raadpleeg nu onze training kalender

Verkooptraining

Verkooptraining

Verkooptraining is cruciaal voor bedrijven. Het laat hen toe om quota te behalen en motiveert sales tot betere prestaties. Een verkooptraining is idealiter gebaseerd op een bewezen salesmethodologie. Zo vermijdt u dat uw medewerkers een aantal losse technieken onthouden in plaats van te werken aan een duurzame resultaatverbetering binnen uw organisatie.

Het resultaat van verkooptraining maximaliseren

verkooptrainingAssessment geeft een duidelijk beeld van de sterktes en zwaktes van uw team. Het stelt u in staat om de verkoopprestaties van individuele verkopers door doelgerichte training te optimaliseren, met een focus op de vaardigheden die ze het meest nodig hebben en die ze het snelst in de praktijk kunnen toepassen. Assessment verhoogt dus het rendement van de verkooptraining.

Overweeg ook Coaching wanneer u een verkooptraining voor uw team organiseert. Daardoor worden aangeleerde vaardigheden uit de verkoop training versterkt, en leren zij Best Practice maximaal bij klanten toe te passen.

Wijs elke verkoper een mentor toe binnen de organisatie, die ze kunnen raadplegen voor allerhande advies. Een mentor is vaak een topperformer. Het biedt een win-winsituatie binnen uw team, want de mentor kan op zijn beurt coaching skills ontwikkelen. Mentoring ondersteunt het effect van de verkooptraining langdurig.

Checklist verkooptraining

Staat u voor een of meerdere van de volgende uitdagingen?
Dan kan een verkooptraining voor uw salesteam interessant zijn.

  • Prospectieresultaten verbeteren
  • Verkoopproces afstemmen op koopcyclus van de prospect
  • Omgaan met onverwachte vragen, matige interesse, twijfel over de oplossing
  • Concurrentiepositie verbeteren
  • Het closing-moment herkennen en succesvol closen
  • Efficiënter werken als team

Componenten van een Verkooptraining

Een efficiënte verkooptraining wordt ondersteund door een bewezen methodologie. Om een blijvende gedragsverandering tot stand te brengen, is het belangrijk om behalve aan skills tegelijk ook te werken aan de omgevingsfactoren en een gemeenschappelijke taal. De technieken die in een salestraining aan bod komen, worden meestal geoefend door middel van rollenspelen.

Contacteer Ons

Bedankt, uw bericht werd goed ontvangen!

Wij zijn sociaal

Alle rechten voorbehouden © 2015 BizLaunch